Permanente make up - Feryal beauty, permanente make up artist

Ga naar de inhoud
Wenkbrauwen
Permanente-make-up-wenkbrauwenPrachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of shadow techniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur.

Haarstrokjes
Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

Schaduw
Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.Eyeliner  
Permanente-make-up-ogenEen permanente eyeliner is een goede uitkomst wanneer u iedere dag gedefinieerde ogen wilt
hebben, onder dat u enige moeite hoeft te doen én met een lijn die onmogelijk kan uitlopen.
Vergeet vooral de dikke, onnatuurlijke lijnen van vroeger! Er zijn vandaag de dag verschillende
soorten eyeliners, die zelfs tussen de wimperhaartjes in kunnen worden gezet. Bespreek met de
specialist welk effect u wilt hebben zodat de eyeliner geheel naar wens is. De duur van de
behandeling hangt af van de methode; de gemiddelde duur is tussen 1 en 1,5 uur.

Volle Eyeliner
Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen.

Lippen
Permanente-make-up-lippen Hoe ouder u wordt, hoe bleker de kleur van de lippen wordt. Tevens vervagen de contouren wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Op den duur zullen de lippen ook hun volheid verliezen. Met een permanente lipliner, lipliner met shadow of fullips gaat u deze verschijnselen tegen. Met deze methodes worden perfect ogende lippen verkregen, zonder het gebruik van een tijdrovend lippotlood of lippenstift. Voor diegene die altijd graag een natuurlijke liplijn willen is dit ook de ideale oplossing. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Lipliner
Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

Lipliner met Schaduw
Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

Fullips
Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.De behandeling
Nieuwe behandelingen bestaan uit 2 behandelingen met tussenpozen van 6 tot 8 weken voor een optimaal resultaat. Tijdens de 2e behandeling wordt het pigment laagje over laagje aangebracht. op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen én heeft u langer plezier van de permanente make-up. Tevens wordt hierdoor de behandeling langzaam opgebouwd en kan er bij elke sessie een eventuele wijziging worden aangebracht, mocht u het bijvoorbeeld toch iets sterker/intenser willen hebben. Na het voltooien van de volledige behandeling is het raadzaam na zo’n 1 tot 1,5 jaar een nabehandeling te ondergaan. Indien dit niet gebeurt zal de permanente make-up langzaam vervagen op een geheel natuurlijke manier.

Tijdens de intake (eerste afspraak) zal de gezichtsvorm en juiste pigmentkleur worden geanalyseerd en wordt er een ‘informent consent’ formulier ingevuld. Dit is een korte vragenlijst over uw gezondheid, die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Als eerste stap zal het te behandelen gebied met het gekozen pigment en een penseeltje subtiel worden getekend, om zeker te zijn van de juiste kleur en stijl. Indien dit toch niet naar u wens is kan dit direct worden veranderd! Na de behandeling krijgt u een nazorgformulier en een verzorgingscrème mee. Hierna zullen er nog 1 behandeling volgen die het resultaat compleet maken.

Het gemak van de klant is het grootste belang van de behandeling, daarvoor maakt Feryal Beauty gebruik van een crème die de behandeling verzacht. U hoeft geen eigen creme mee te nemen. Om elke PMU behandeling zo optimaal te laten verlopen, geeft Feryal Beauty de volgende adviezen, die dienen als voorzorg instructies, voorafgaand aan elke behandelsessie:

 • Drink een aantal dagen van te voren geen groene thee en neem geen voedingssupplementen met Vitamine E, door de antioxidanten pakt de PMU mogelijk minder goed.
 • Drink 24 uur voor de behandeling GÉÉN alcohol en een aantal uur van te voren geen koffie of andere cafeïne houdende dranken, dit kan eventueel voor bloeden tijdens de behandeling zorgen en het kan de mogelijke zwelling na de behandeling vergroten. Bloeden tijdens de behandeling zorgt er voor dat de PMU moeilijker blijft zitten.
 • Neem 24 uur van te voren geen Aspirine, Ibuprofen, of Naproxen… Paracetamol mag wel.
 • Neem 24 uur voorafgaand geen bloed verdunnende medicijnen (overleg met uw arts)
 • Gebruik geen Corticosteroïden crème of zalf ter plekke voorafgaand aan de pigmentatie.
 • Sport niet op de dag van de behandeling, hitte van het lichaam zorgen ervoor dat de poriën open gaan staan en zweet (zout) kan ervoor zorgen dat de kleur meer gaat vervagen. (zout wordt ook gebruikt om verkeerde PMU te verwijderen).
 • Daarnaast adviseren wij om geen behandeling tijdens de menstruatieweek in te plannen, de pigmenten pakken dan mogelijk minder goed en daarnaast is de behandeling in deze periode gevoeliger.
 • Als u uw wenkbrauw haartjes bleekt is het af te raden deze behandeling te ondergaan; de chemicaliën zullen ook het pigment uit de huid bleken. De haartjes mogen wel geverfd worden.
 • Bij een eyeliner behandeling moeten de lenzen uit. U moet er rekening mee houden dat de lenzen mogelijk meerdere dagen niet gedragen kunnen worden (door een mogelijke zwelling en voor een betere wondgenezing), hou dus een bril bij de hand. Voor de genezing is het beter om pas na 72 uur de lenzen weer te dragen en dan de lenzen met steriel water afspoelen voorafgaand het in de ogen te plaatsen. Enerzijds omdat het in en uit doen van lenzen bacteriën met zich mee kan brengen wat mogelijk tot infecties kan lijden en anderzijds omdat lenzenvloeistof bestaat uit een zout oplossing en zout trekt het pigment uit de huid.
 • Bij een lipbehandeling is het beter om 2 weken voor de behandeling te stoppen met veelvoudig gebruik van labello, lip glos en/of andere lip balsems (veelvoudig gebruik houd in meer dan 2 keer smeren per dag). Lipbalsems kunnen mogelijk de celdeling vertragen wat invloed kan hebben op het resultaat van PMU.
 • Als u ooit een koortslip heeft gehad en u wilt toch graag een lip behandeling ondergaan, volg dan het volgende advies op; neem 1 week van te voren 1000mg tot 2000mg L-Lysine en vitamine C-ester tabletten (De merken Solgar en Orthica zijn goed) Smeer met Zovirax crème, zodra er een prikkeling komt, dit is verkrijgbaar bij de reguliere drogist. 7 dagen na de behandeling kunt u met de voedingssupplementen stoppe

NAZORGINSTRUCTIES
Na de behandeling kan de gepigmenteerde huid een beetje geïrriteerd en/of trekkerig voelen en er kan mogelijk een kleine zwelling optreden. Dit is niet iets om u zorgen over te maken en hoort bij het genezen van de behandeling. Om de PMU behandeling zo optimaal mogelijk te laten genezen en het mooiste resultaat te krijgen bij Beauty Feryal de volgende adviezen als nazorg instructies aan:

 • De behandelde huid dient gedurende 5 tot 10 dagen droog te worden gehouden. Let op dat u géén water, bodymilk, lotion en make-up op de behandelplaats aanbrengt. Sterk aangeraden wordt om tijdens de eerste 5-10 dagen ‘s avonds enkel een dun laagje vaseline op de behandelde huid aan te brengen, en daarnaast tijdens het douche en voor lippen tijdens het tandenpoetsen. De huid zal op deze manier sneller en mooier genezen en dan na 5-10 dagen is de huid gesloten en kan deze weer nat gemaakt en opgemaakt worden.
 • De eerste dagen zullen er hele kleine korreltjes op de huid ontstaan; dit zijn minuscule korstjes. Laat uw huid deze zelf afstoten en krab ze er niet af om littekens te voorkomen. De eerste week na de behandeling dient u ook niet onder de zonnebank te gaan en ook de natuurlijke zon zo veel mogelijk te vermijden. De afstoot van pigment zal gedurende de 3e en 4e dag plaatsvinden en de kleur minder intens maken. Indien de nazorginstructies nauwkeurig worden opgevolgd zult u hier vrijwel geen hinder van ondervinden en zal de huid zich probleemloos herstellen.
 • Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen om infecties te voorkomen. Dep het behandelde gebied alleen met een schone tissue schoon en probeer het zoveel mogelijk droog te houden.
 • Druppel geen wond- desinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de wond en plak geen pleisters of gaasjes over de behandelingsplaats.
 • Voor de beste genezing en om de pigmenten niet te laten vervagen is het beter om 5-10 dagen niet te sporten, naar de sauna en/of het zwembad te gaan. Zweet (zout) trekt namelijk de pigmenten eruit.
 • Vermijd zoveel mogelijk (wat mogelijk is) de eerste zeven dagen direct zonlicht of zonnebank licht. Probeer in de toekomst als u in de zon gaat de PMU te beschermen door deze met factor 30 of hoger in te smeren.
 • Het is beter om geen chemische peeling gedurende zes maanden na de pigmentatie te gebruiken. Daarnaast is het ook af te raden om Retinol houdende (Vit A) producten of peelingen te gebruiken op de PMU gedurende 30 dagen na de behandeling.
 • Voor de lippen: maak geen gebruik van whitening tandpasta en smeer de eerste 5 dagen voor het tandenpoetsen de lippen in met vaseline, beter is om pittig eten te vermijden en geen heet drinken te nuttigen, drink de eerste uren na de behandelingen door een rietje.

WENKBRAUWEN
Nadat de wenkbrauwen gepigmenteerd zijn raden wij u aan om tijdens het zonnen een factor van 30 of hoger te gebruiken; zo blijft de kleur langer mooi. Dit natuurlijk na de 5-10 dagen na de behandeling dat het droog moet blijven.

LIPPEN
Heeft u regelmatig een koortslip en de lippen laten behandelen? Dan helpt het volgende advies een koortslip te voorkomen, maar ook te genezen! Neem 3 dagen voor de behandeling L-Lysine en Vitamine C-Ester in. Bij voorkeur van de merken Solgar en Or-thica. Afhankelijk van de ernst en frequentie van de koortlip, kunt u variëren tussen de 1000mg en 4000mg per dag, per voedingssupplement. Neem de voedingssupplementen samen in op een nuchtere maag. Ongeveer 7 dagen na de behandeling kunt u hier eventueel mee stoppen. Wij adviseren u ook om de eerste 12 uur na de behandeling geen hete dranken te drinken.


NAZORGINSTRUCTIES film bekeijkenHuid veroudering
Als je ouder wordt, veroudert je huid ook. Dit is een geleidelijk proces dat begint rond je 25e levensjaar. In de loop van de jaren zullen de kenmerken van huidveroudering steeds merkbaarder worden. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het huidverouderingsproces. Genetische aanleg en afkomst kunnen een rol spelen, maar ook bepaalde levensstijlen, waaronder roken en overmatige blootstelling aan zonlicht, hebben invloed op de veroudering van de huid. Op deze pagina vertellen we meer over de oorzaken en gevolgen van huidveroudering en leggen we uit hoe wij kunnen helpen bij dit proces.


Oorzaak huidveroudering
Bij een verouderende huid zien we vooral dat er rimpels en lijntjes verschijnen. De huid wordt droger, dunner, slapper en grover van structuur. Vaak ontstaan er ook kleurverschillen, gesprongen adertjes en pigmentvlekken. Maar wat is hier de oorzaak van?
Naarmate iemand ouder wordt, nemen de cel productie en de snelheid van de celdeling van de huid af. De bovenste huidlagen worden hierdoor dunner en ook de huidlagen eronder veranderen door vermindering van bloedvaten, bindweefsel en talgklieren. Er is een afname van collageen en waardoor de huid zijn stevigheid en elasticiteit verliest. Ook het onderhuids vetweefsel wordt dunner, met als gevolg een dunnere en minder veerkrachtige huid. Daarnaast vermindert de talgproductie, waardoor de huid droger wordt. Pigmentcellen nemen af en worden onregelmatiger verdeeld in de huid, wat pigmentvlekken veroorzaakt.
In de afbeelding hieronder wordt weergegeven hoe een verouderde ‘beschadigde’ huid (links) en een gezonde huid (rechts) eruit zien.
Advies Huid & Zorg om huidveroudering tegen te gaan
Huidveroudering is een natuurlijk proces en kan helaas niet stopgezet worden. Bij Feryal Beauty kunnen we echter wel diverse behandelingen en adviezen aanbieden om het huidverouderingsproces zoveel mogelijk af te remmen. De volgende adviezen zouden kunnen helpen:
Producten
Bij Feryal Beauty kunnen we advies geven over medische huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn anders dan de welbekende anti-aging producten die bij de drogist verkocht worden. De medische verzorging die wij gebruiken, werkt dieper in de cellen om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. We kunnen optimale huidgezondheid creëren door meerdere lagen retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, waarmee we de huid verbeteren en het herstellende vermogen van de huid optimaliseren.
Zonbescherming
De zon speelt een grote rol in het huidverouderingsproces. Rimpels kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door Uv-straling. De Uv-stralen breken de elastinevezels, die zorgen voor een soepelheid en veerkrachtigheid, af. Een jonge huid is in staat vervolgens weer elastine aan te maken en aan te vullen, maar tijdens het ouder worden vermindert dit aanmaakproces. Wanneer de zon meer elastine afbreekt dan de huid kan aanmaken, zal de huid verslappen en ontstaan er rimpels.
Ook kan de zon zorgen voor pigmentverschuivingen. Uv-stralen beschadigen het DNA in de pigmentcellen, waardoor afwijkingen in de pigmentatie van de huid ontstaan. Dit is zichtbaar aan de huid in de vorm van pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken en melasma .
Naast Uv-stralen zorgen ook HEV (High Invisible Light) en IR (infrarood) voor huidbeschadigingen op de lange termijn. Deze stralen zijn aanwezig in het zichtbare licht en dringen dieper in de huid door dan Uv-stralen. Lees meer over HEV licht in ons blogbericht over HEV.
Gezonde leefstijl
Een gezonde levensstijl draagt positief bij aan de conditie van de huid, terwijl slechte leefgewoonten het verouderingsproces kunnen versnellen. Roken is een zeer belangrijke, negatieve factor bij huidveroudering. Door roken worden elastine en collageen afgebroken en door bepaalde stoffen in sigaretten ontstaan er vrije radicalen in de huid. Ook zorgt roken voor een verminderde doorbloeding in de huid en maakt het de huid dikker, valer en doffer.
Gezonde voeding is ook belangrijk om de huid zo lang mogelijk jong te houden. Drink voldoende water, om te hydrateren en om afvalstoffen af te voeren. Pas daarnaast op met suikers. Suikers maken de huid ouder, doordat ze verbindingen aangaan met bepaalde stoffen die schadelijk zijn voor elastine en collageen.
Tenslotte is het is belangrijk om voldoende lichaamsbeweging te krijgen en te ontspannen. Door chronische stress wordt de huid sneller ouder, doordat er meer vrije radicalen worden aangemaakt.
Behandeling huidveroudering
Reinigen (tot diep in de poriën)
Enzymatische peeling ( dode huidcellen verwijderen )
Gezichtsmassage (voor betere doorbloeding )
Masker (effect is afhankelijk van keuze van het masker
Verzorging (met zo skin health producten )  
Epileren met een touwtje bij Feryal Beauty
Epileren met een touwtje is een techniek waarmee haartjes weggehaald worden, meestal bij de wenkbrauwen maar ook wel bij de boven- en onderlip, wangen en kin.

Hygiëne
Doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken, is deze methode heel hygiënisch. Je kunt van tevoren je huid wat zachter maken met crème, maar het hoeft niet. Een nabehandeling met verzachtende crème is wel aan te bevelen, dat maakt je huid weer lekker zacht.

Pijn
De pijn die men voelt, is te vergelijken met het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een draadje. De volgende behandelingen worden alleen maar pijnlozer.Gezichtbehandeling

Diepte reinigende behandeling
Verstopte poriën, puistjes of gerstekorrels. Al deze huidoneffenheden zorgen ervoor dat de huid er dof of ongezond uitziet. Voor deze problemen en voor vele andere huidklachten kunnen wij reinigende behandelingen inzetten. Tijdens de reinigende behandeling wordt de huid op een diep niveau gereinigd en alle oneffenheden verwijderd. Hoe een reinigende behandeling in zijn werk gaat, leest u op deze pagina.

De reinigende behandeling


De behandeling start met het schoonmaken van de huid. Alle make-up, vuil en dode huidcellen worden van uw huid verwijderd met een reinigingsproduct dat geschikt is voor uw huidtype.
Na de reiniging wordt de huid goed bekeken door de loeplamp. Door de vergrotende loep bekijkt de schoonheidsspecialist  hoe de huid eruit ziet en waar de onzuiverheden zitten.
Zodra de huid geheel gereinigd is, zal er een speciale  peeling aangebracht worden. Bij Feryal Beauty beschikken we over verschillende soorten peelingen en de keuze voor een bepaalde peeling is afhankelijk van het huidtype en de eventuele huidklacht. De peeling desinfecteert de huid, laat dieper gelegen vuil naar boven komen en zorgt voor een versnelde celdeling van de huid, zodat de huid weer een frisse uitstraling krijgt.
Als de peeling verwijderd is, zal er afhankelijk van de resterende behandeltijd een kalmerend masker aangebracht worden of een korte massage (‘lymfedrainage’) gedaan worden om alle afvalstoffen af te voeren.
Als afsluiting van de behandeling wordt er een crème aangebracht. Ook de keuze voor deze crème is afhankelijk van uw huidtype.
Behandeling huidveroudering
Reinigen (tot diep in de poriën)
Enzymatische peeling ( dode huidcellen verwijderen )
Gezichtsmassage (voor betere doorbloeding )
Masker (effect is afhankelijk van keuze van het masker
Verzorging (met zo skin health producten )  
Na de reinigende behandeling
Na een behandeling kan de huid er roder uitzien. De rode kleur trekt vanzelf weer weg.
Declaré behandelingen
Wanneer producten van Declaré in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders.
Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.
Declaré is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Declaré zich al 25 jaar met hart en ziel wijdt aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid. Declaré gebruikt daarvoor geen advertenties, luxe verpakkingen, valse beloftes en trends.
 • Schone huid behandeling ,ca. 45 min. € 35
Dubbele reiniging, Analysen , peeling,
massage, masker, dag/nacht crème.

 • Basic huidbehandeling, ca. 60 min. € 45
Dubbele reiniging, Analysen , peeling,
onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren,
gezicht/ nek /schoudermassage, masker met dampapparaat  /dagcrème.

 • Intensieve gezichtsbehandeling, ca. 75 min. €55
Dubbele reiniging, Analysen , peeling, , onzuiverheden
verwijderen, wenkbrauwen epileren, gezicht decolleté
nek-/schoudermassage, maske met dampapparaat / oogcrème,
dagcrème. (Tijdens masker keuze uit hand- of hoofdhuidmassage).Feryal Beauty
Lash Lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Middels een 4 stappenplan worden de wimpers vanaf de wortel gelift, wat anders is als bij reguliere wimperpermanenten, waarbij de wimpers 2-3 mm vanaf het ooglid pas worden gelift.Waxing /harsen
Wat is het?
Waxen is het verwijderen van ongewenst haar met haarzakje en al. De haartjes groeien terug, maar met een zachte haarpunt zodat je na het waxen nooit harde stoppels hebt. Je kunt je hele lichaam laten waxen (full body wax) of zo’n beetje ieder gewenst deel daarvan, behalve je hoofd.
                     
Nazorg:
1. Drie keer per week scrubben voorkomt ingegroeide haartjes.
2. Gebruik een dag van tevoren een peeling.
3. Raak je net gewaxte huid niet aan: lege haarzakjes zijn makkelijk toegankelijk voor bacteriën.
4. Draag vlak na het harsen loszittende kleding.
5. Tot 24 uur erna: niet zwemmen, badderen, zonnebank & sauna.
6. Gebruik de eerste drie dagen na de behandeling een verkoelende crème


Massage

ONTSPANNINGSMASSAGE 30 MIN     €25
Tijdens deze, speciaal voor ontwikkelde ontspanningsmassage wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd met natuurlijke amandelolie. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de amandelolie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen.

ONTSPANNINGSMASSAGE 50 MIN        €  35
Bij de 50 minuten massage, wordt zowel de voorkant als de achterkant van uw lichaam gemasseerd en de masseur kan meer specifiek ingaan op uw wensen.

ONTSPANNINGSMASSAGE 80 MIN       €  55
De 80 minuten massage is een uitgebreide behandeling waarbij zowel de voor- als achterkant van uw lichaam wordt gemasseerd. Ook uw armen, handen en voeten krijgen hierbij de nodige aandacht. De masseur kan tijdens deze massage meer specifiek ingaan op uw wensen.
Massage rug nek en schouders inclusief hotstone  30 MIN            €  25
Massage rug met pakking en scrub inclusief hotstone 60MIN      € 35Copyright © 2018
Feryal Beauty
Permanente make up artist
+31641388402
Terug naar de inhoud